Stále přijímám nové objednávky pro zakázkovou výrobu ručně háčkovaných bytových doplňků, ale i pro výrobu originálních háčků nebo označováků oček pro měsíc leden 2021.

Hodnocení obchodu

5,0 6 hodnocení
Přidat hodnocení
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika | 1.12.2021
Byla to velika nahoda, ze jsem nasla takove darecky. S kosikem jsem udelala nekomu velkou radost. Doporucuji
LZ Avatar autora Lucie Zelená (Administrátor) 1.12.2021
Moniko, moc mě těší, že jsme společně mohli někomu dalšími udělat radost. Boxík/košík v mentolové barvičce je prostě TOP.
DW Avatar autora Dana Wlochova | 5.10.2021
Jsem ráda, že jsem našla tento obchůdek a mohla využít jejich služeb. Práce paní Lucie je nejen krásná, ale i praktická. Háček mi bezvadně sedí do ruky a velmi dobře se s ním háčkuje. Na základě mého přání mi byl přesně vyhotoven, doprovázela tomu bezvadná komunikace...prostě doporučujiiiiii :=)
LZ Avatar autora Lucie Zelená (Administrátor) 6.10.2021
Moc děkuji za tak krásnou pochvalu paní Dano, udělala jste mi radost :)
BS Avatar autora Barbora Soukupová | 17.5.2021
Maximálně spokojená. Doporučuji
LZ Avatar autora Lucie Zelená (Administrátor) 6.10.2021
Baru moc děkuji a jsem ráda, že jsi s háčkovanými boxy spokojená.
MB Avatar autora Monika Bunčková | 17.4.2021
Spokojenost na víc jak 5 hvězdiček :-) I přes to , že je paní Lucka teď indisponována , byla domluva velmi příjemná a dodání rychlé , háček je úžasný a určitě není poslední který jsem si nechala vyrobit :-) Velmi doporučuji . Monika
LZ Avatar autora Lucie Zelená (Administrátor) 6.10.2021
Děkuji Moniko za hodnocení, operace nohy dopadla dobře a už jsem fit, tak se můžu zase naplno věnovat tvoření.
A Avatar autora Alena | 2.4.2021
Velká spokojenost! Paní příjemná a ochotná! Výrobek (háček 5,5) perfektní a blízkou osobu, pro kterou byl určený, moc potěšila! Určitě si v budoucnu plánuju koupit další kousek :-) Alenka
LZ Avatar autora Lucie Zelená (Administrátor) 3.4.2021
Děkuji moc Alenko za zpětnou vazbu, moc si toho vážím a budu se těšit na další realizaci ;)
LC Avatar autora Liana Cholevová | 1.4.2021
Velmi spojena. Vřele doporučuji.
LZ Avatar autora Lucie Zelená (Administrátor) 3.4.2021
Děkuji moc paní Liano. Jsem ráda, že jste spokojená, to mě vždy zahřeje u srdce :)

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 6

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné